Gluténmentes darák, panírmorzsák hozzáadott cukor nélkül
Kukorica, köles, rizs, borsó, csicseriborsó - számtalan alapanyag, melyből gluténmentes panírmorzsa és dara is készülhet. Változatos ízek, színek, természetesen itt is cukormentesen.
A gluténmentes táplálkozás a mai világban nem számít extrának, különlegesnek. Sok mindenre van már alternatíva, de vannak olyan termékek, amelyek próbára tehetnek minket, olyan értelemben, hogy talán hosszabban is kell keresni őket, de aztán amikor rájuk találunk, akkor már nincs megállás...ilyenek a gluténmentes darák, panírmorzsák.
Szerencsére ma már több márka gluténmentes darái, panírmorzsái közt válogathatunk úgy, hogy azok mellette cukormentesek is legyenek. Igyekeztünk az enniValót webáruházban köles-, kukorica-, borsó-, rizs és csicseriborsó alapú morzsákat is felsorakoztatni a kínálatban, köszönhetően számos gyártónak. Ki kell tapasztalni, ki melyik ízvilágot szereti, de bátran lehet keverni is a panírmorzsákat. Változatosságra ad lehetőséget az is, hogy piríthatjuk őket olajon vagy vajon, esetleg zsiradék hozzáadása nélkül teflon serpenyőben is.
Tipp: a túrógombócot forgathatjuk egyszerűen vajon futtatott gluténmentes zabpehelybe, melyhez adhatunk kevéske kókuszreszeléket, az édesszájúak pedig még egy kis kókuszvirágcukrot is. Az ízélmény nem marad el!